Våre produkter
Bearbeiding av rått kjøtt fra jakt og gård
Bearbeiding av rått kjøtt fra jakt og gård er en viktig del av å utnytte hele dyret og sikre bærekraftig ress
Røyking og tørking av kjøttprodukter
"Røyking og tørking av kjøttprodukter er tradisjonelle og effektive metoder for å tilføre smak og konservere matvarer."
Markedsføring og reklame
Markedsføring og reklame er viktige verktøy for å nå ut til potensielle kunder og øke sal
Produksjon av ferskt kjøtt, som biff, koteletter og steker
Produksjon av ferskt kjøtt innebærer grundig oppfølging av dyrevelferd, kvalitetskontroll og optimalisering av produ
Pakking og vakuumering av kjøtt
Pakking og vakuumering av kjøtt er en effektiv måte å forlenge holdbarheten og bevare kvaliteten til kjøttprodukter
Skyl
Skyl er et robust, webbasert, tidsbesparende system for å administrere og kontrollere flytting av personell
Utvikling av spesialpølser og spekemat
Utvikling av spesialpølser og spekemat har ført til et bredere utvalg av smaker og kvalitetsprodukter som tilfred
Skjæring og par
Skjæring og par er to begreper som beskriver henholdsvis hvor to linjer møtes og hvordan to objekter er tilknyttet hverandre.
Modi tempora incidunt ut
Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id q.