Våre produkter

Bearbeiding av rått kjøtt fra jakt og gård

Bearbeiding av rått kjøtt fra jakt og gård er en viktig del av å utnytte hele dyret og sikre bærekraftig ress

Røyking og tørking av kjøttprodukter

"Røyking og tørking av kjøttprodukter er tradisjonelle og effektive metoder for å tilføre smak og konservere matvarer."

Markedsføring og reklame

Markedsføring og reklame er viktige verktøy for å nå ut til potensielle kunder og øke sal

Produksjon av ferskt kjøtt, som biff, koteletter og steker

Produksjon av ferskt kjøtt innebærer grundig oppfølging av dyrevelferd, kvalitetskontroll og optimalisering av produ

Pakking og vakuumering av kjøtt

Pakking og vakuumering av kjøtt er en effektiv måte å forlenge holdbarheten og bevare kvaliteten til kjøttprodukter

Skyl

Skyl er et robust, webbasert, tidsbesparende system for å administrere og kontrollere flytting av personell

Utvikling av spesialpølser og spekemat

Utvikling av spesialpølser og spekemat har ført til et bredere utvalg av smaker og kvalitetsprodukter som tilfred

Skjæring og par

Skjæring og par er to begreper som beskriver henholdsvis hvor to linjer møtes og hvordan to objekter er tilknyttet hverandre.

Modi tempora incidunt ut

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id q.